En vanlig lördag?

Nu bär det strax av för en liten tripp till Stockholm och Galleri Ikon, där Anna Clarén har Bokrelease och Vernissage på ‘Puppy Love’…på vägen ska det lämnas lite böcker och dotter, tittas på bil och på vägen hem blir det 50+50-kalas i Bestorpsparken…anrikt så det förslår!

På måndag 7 september släpps listan på de nominerade böckerna till Svenska Fotobokspriset. Det är alltid lika spännande vilka av de 50-100 inlämnade bidragen som juryn ‘gått igång på’, som Ernst skulle ha sagt. Gå in o titta på SFFs hemsida på måndag eller också får ni reda på det från tex Kamera&Bilds nyhetsbrev, som ju brukar vara på hugget med sånt här.

Planering pågår för fullt med boksigneringar inför Bokmässan, fick nyss den definitiva listan för föredragen i SFFs monter bredvid, av Magnus Westerborn. Nu gäller det bara att få kontakt med alla och synka ihop programmet och dessutom se till att det finns böcker att signera i vår monter direkt efter föredragen.Nu drar vi mot kungliga huvudstaden, får se om vi kommer hem i en bil eller två…i så fall blir det mer engelskt i garaget…


Vi har några signerade ex på Bokmässan, om Anna Clarén inte skulle få möjlighet att komma…först till kvarn…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: