Gedda och Gerdehag på Abecita

,

Abecita130704-4269

Två högst aktuella giganter just nu…Nelson Mandela som ligger på sin dödsbädd och Hans Gedda som fotograferat honom och nu ställer ut på Abecita konstmuseum i Borås.

Abecita130704-4243

Det var vernissage torsdagen 4 juli dels för Hans Geddas utställning bestående av Cirkus, stilleben och några av hans fantastiska porträttbilder och dels för Peter Gerdehags Hästmannen och Kokvinnorna.

Abecita130704-4255

Peter Gerdehag berättade att han håller på med sin andra film om Stig-Anders, som han kallar Hästmannens sista strid och den beräknas vara klar under hösten för att sedan komma på TV hösten 2014. Däremellan ska den visas på ‘alla’ bygdegårdar runt Sverige 😉

Abecita130704-4254

Hans Geddas ‘Cirkus’. Boken finns till försäljning på Abecita, men bara i några få exemplar, sedan är upplagan slut, vilket vi trodde att den redan var sedan länge.

Abecita130704-4260

Hans Gedda och Mia Bengtsson på väg in i utställningshallen. Stillebenbilderna finns utgivna i en ny bok, ‘Dead Plates’ med en upplaga på 666 numrerade ex. Boken finns naturligtvis både på Abecita och hos oss i Rimforsa.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: