Januari 2013…ut med det gamla och in med…

Idag, den 6 januari, är det sista dagen med fotoutställningen ‘Avgrunden‘ av Jan Jörnmark. Den har berört besökarna, som kommit ut från utställningen med nåt slags vemod i hela kroppsspråket. ‘Jag blev lite ledsen’, är det några som sagt.

Nu är det ju inte så att vi vill att besökarna ska bli ledsna, men att utställningarna berör och triggar tankar och funderingar känns viktigt i dagens, ofta ganska ytliga, samhälle, där allt ska vara så lättillgängligt och gå så fort. Hos oss behöver man inte ha bråttom och vill man prata, så finns vi där…eller varför inte prata med andra besökare och utbyt era tankar och tolkningar. Dessa samtal är det som man sedan bär med sig för att kanske se kommande utställningar med lite nya ögon.

Avgrunden-3348

Vi stänger nu tillfälligt butiken och fotogalleriet i Rimforsa 7-18 januari för byte av utställning och lite målning etc.

Välkommen på vernissage lördagen 19 januari på eftermiddagen, då vi öppnar utställningen ‘Silent Landscape’ med bilder av Jan Töve. Detta blir starten på utställningssäsong 2 och Pia Tingvall från Kinda kommun (nytillträdd KS-ordförande) inviger säsongen. Vi ska se om vi inte kan få till lite musik till denna invigning också. Mer info kommer i kommunens evenemangskalender och på Facebook.

I samband med vernissagen blir det också Bokrelease på Jan Töves alldeles nya bok med samma namn…signeras så klart under vernissagen.

Silent Landscape, Jan Töve

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: