Vernissage – Mats Andersson, Fotografi – från John Bauers skogar till några sekunders oändlighet

Lördagen 8 sep var det vernissage på Mats Anderssons fotoutställning på NevaBooks Fotogalleri. Det är bildserier från tre av hans böcker, bla från ‘John Bauers skogar’, ‘Fotografi’ och den, ‘dagen till ära’, smygsläppta ‘I några sekunders oändlighet’ som även Anna Clarén medverkar i som fotograf och där David Söderlind har skrivit dikter. Officiell bokrelease på Bokmässan i Göteborg den 27 sep 2012 i NevaBooks monter D05:20.

65 besökare under vernissaget och 100 totalt under dagen känns riktigt bra och vi fick bra mediabevakning från alla lokaltidningar så det blir spännande att bläddra i tidningarna i början av veckan.

Parallellt pågår även en utställning med historiska Rimforsa-bilder i samarbete med Kinda kommuns Kultur- och fritidsförvaltning. Utställningen var endast ‘halvfärdig’ till vernissagen i torsdags, eftersom besökarnas jobb blir att fylla på med fakta och namn på allt som finns med i de 68 bilderna från 1900-talets början fram till 1970-talet. Vi tackar redan nu Sofia Fälth och Anders Tingvall för deras arbete och engagemang i förberedelserna.

Båda utställningarna pågår till 7 okt 2012…välkommen!
Öppet tider:
To-Fr 10-18
Lö-Sö 12-15

(Kollagebilden framställd av Mats Andersson med fotografier av Mats Andersson, Per Lissel, Jan Hultman och Erkki Saikkonen)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: