Åmåls fotofest 2012

Fotofesten i Åmål pågår 5-12 maj 2012 och det är utställningar och andra fotorelaterade arrangemang hela veckan på flera olika platser. I år är det 5 års-jubileum för Fotofesten, alltså lika gammal som NevaBooks, som också fyller 5 år nu i maj.

En bild från invigningen/vernissagen i Kulturhuset där det ligger stenar kvar efter dansarnas nummer. Här på övervången är det Anna Cepinskas bilder och på nedre planet är det Sanna Sjöswärds Eldsjälar som visas.

Här Sanna Sjöswärd som signerar böcker efter invigningen.

Här delar av fotoblogg-gänget från utmaningen one366 som samlats vid invigningen. En annan blogg-konstellation, Femmes in focus, har utställning i Oscar’s Café

I det gamla Tingshuset hittar vi bland annat utställning med Baretta Photo Group, där Branko Madunic visar fantastiska artistproträtt tagna med sin egentillverkade hålkamera; Brankomatic. I samma rum har även Linda Hult och Tony Berg en spännande utställning där de visar varsin bild tagen på samma motiv, sida vid sida. I Tingshuset finns det fler utställningar värda att titta på.

I Åmåls äldsta byggnad, Kulturmagasinet, som är en avkristnad kyrka byggd 1666 huserar vi på NevaBooks tillsammans med Åmåls Fotoklubb och en hel del andra utställningar.

Annons

En kommentar

  1. Maria

    Så himla kul att träffas nästan alla vi i bloggen! Känns nästan skruvat när man kan ta på varandra på riktigt!
    /maria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: