Hösthelg i Berlin

Känner du att sommaren var lite kort eller tog slut lite abrupt, varför inte boka in en höst-weekend i Berlin 9-11 september.
Galleriet Swedish Photography nyöppnar då med utställningen RRR av DAWID på galleriets nya adress Karl-Marx-Allee 62, vid Strausberger Platz inte långt från Alexanderplatz. I galleriet finns även NevaBooks butik med fotoböcker av nordiska fotografer. Aktuella öppettider hittar du på galleriets hemsida.

Beautiful Frames är den bok av DAWID, som vi för närvarande har i sortimentet, men fler titlar kommer att finns på galleriet under och efter utställningen.

För dig som missade Planket-utställningen i Stockholm förra helgen, finns chansen igen. 10 september 12.00 – 18.00 finns den utställd på Görlitzerstrasse, Görlitzerpark i Kreutzberg i Berlin. Vi har kvar några ex av äldre Planket-kataloger från 2007 och 2008 samt en riktigt gammal från 1989 på hyllan här i Rimforsa. Säkerligen finns katalogen för årets utställning till salu i Berlin.

Just denna helg är det säsongsöppning på många utställningar och gallerier i Berlin så passa på att ta en helg för att ‘ladda batterierna’ innan den riktiga hösten börjar.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: