Bloggen flyttad till WordPress

Hej igen
Det var ett tag sedan vi uppdaterade nåt. Snart två år sedan…skäms lite 😉 Nu ligger vi i alla fall här på WordPress, som känns lite mer logiskt och lätthanterligt än där vi låg tidigare. Förhoppningsvis innebär det också att vi mer kontinuerligt kan uppdatera om våra ‘äventyr’ och fotobokstips.

Att importera hit till WordPress var inte svårt, det finns färdiga verktyg för t ex Blogspot, där vi låg tidigare. Sen får man kanske städa lite i koden för inläggen, bilder och etiketter/kategorier, beroende på hur det var tidigare…en del av jobbet återstår, men det tar vi vartefter.

Nu är det snart dags att åka till Valö utanför Björkfors här i Kinda, där Valö Folk idag 13 augusti 2011 går av stapeln för tredje gången…och sista enligt arrangörerna. Ikväll vankas bl a Janne Schaffer och Björn J:son Lindh.
Då kommer jag ju osökt in på två klockrena fotobokstips för dagen. Förra året kom det ut två svenska böcker om folkmusik; Passion av Monica Björk och Magnus Lundberg, foto: Bo Arrhed och Silver i folkmusik av Sara Pettersson 

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: