En monter blir till…på Bokmässan

Vi hade som en liten tanke att man skulle spela in hela monterbygget, eller åtminstone ha en kamera stående som tar bilder kontinuerligt under hela byggtiden…men, men…tiden räcker inte till allt och det blev att manuellt försöka komma ihåg att ta en bild i timmen ungefär.
Här är först tre bilder från inflyttningen på måndagskvällen, det var rätt skönt att kunna tömma bilen när det var tyst o lugnt på mässan…ingen trängsel på lastgården. Vi ställer bara in våra grejor och åker sen vidare till nattlägret på Lilla Askerön.

Tisdag morgon sätter vi igång bygget. Dagens mål är att få till hyllor, väggar, belysning, lastpallsbord etc. så tar vi böcker och annan inredning på onsdagen. En inte alltför lång tid innan mässan fick vi reda på att det står två pelare i vår monter, så det blev till att rita om monterskissen och släppa vår idé om ett runt förråd i mitten. (Trossen som ligger på golvet är inte vår, utan nåt mässan lagt där i brist på annan bra plats.)

Då har det blivit onsdag och böckerna börjar packas upp och det funderas var de olika titlarna ska placeras.

När böckerna hamnat på plats ska det också prismärkas, vilket är lite bestyr, eftersom många av titlarna ska ha mässpriser.

Nu är montern klar och vi är trötta, men det känns bra. På torsdagsmorgonen ska snickare Kenneth dyka upp vid 7-snåret för att fixa det sista på signerings- och blädderborden.
Och så en gammal klassiker i nyutgåva: Lennart Nilssons ‘Ett barn blir till’

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: