Svartmålning på en lördag

De tre senaste veckorna har vi haft fullt upp med bokutskick, det har nog skickats 1,5-2 ton böcker och lika mycket har kommit in.

Först var det Fotoboksklubbens utskick, som så här i efterhand mest känns som lite uppvärmning inför studentboksutskicket till eleverna på Högskolan i Jönköping. Två distanskurser i dels Digital bildbehandling och dels Visuell kommunikation.

Inte konstigt att förberedelserna till Bokmässan har hamnat lite lågprioriterat. På måndag far vi i alla fall mot Göteborg och innan dess ska i princip hela bokhandeln packas ner i lådor, hyllorna skruvas isär och lastas på pall, kassasystem med allt därtill packas med.

Och så det där med svartmålning. Montern kompletteras och byggs om lite för att passa till monterstorleken och de nya delarna har anlänt från vår hussnickare…det blev inget bra ord, husläkare låter ju bra, men hussnickare…inredningssnickare Kenneth Sjöblom i Kisa. Vi skissar på vad vi behöver, Kenneth tar fram byggbara förslag, vi diskuterar/funderar/godkänner och så bygger han. Idag har det alltså målats monterdelar, svart…och vitt. Lite målning återstår till imorgon och så ska alla boklådor lastas på pall för transport till Göteborg på måndag.

En massa spännande böcker kommer direkt till montern, dels en del svenska som vi inte hunnit beställa i tid och dels en massa från England och Tyskland; Phaidon, Steidl, Thames&Hudson, Schirmer/Mosel, Taschen, Gestalten…mycket godis i dom lådorna.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: