Tidsoptimism

Att allt ska hända samtidigt. Nu är det väl så att vi visste att det skulle fram underlag för en annons till Kamera & Bild nu i slutet av augusti, vi hade bara förträngt det. Vi visste nog också att skolorna börjar så här i slutet av augusti och att det är dags för studentlitteratur och planering kring det. Bokmässan som ligger en månad framåt har vi också haft väldigt klart för oss ett bra tag och planeringen gör sig inte själv; monterdesign/planering, boksigneringsschema, bokbeställningar, marknadsföring, monterpersonal för byggande och mässa mm. Och sen blev det slutdatum igår för Fotobokklubbens bokpaket, nu är det bara att beställa hem böcker och skicka till medlemmarna…och planera vilka böcker som ska ingå i nästa paket. Detta var också uttänkt i god tid.

Allt detta har vi vetat att det ska ske i slutet av augusti, men slutet av augusti är så mycket kortare när man är där än det var när man såg det från midsommarhorisonten. Är väl detta som kallas tidsoptimism. Sen får vi se om ketchupeffekten uppstår efter allt planerande och förarbete?

Blev förresten inbjuden till Bokrelease och Vernissage av Anna Clarén på galleri Ikon i Stockholm (sorry Magnus Fröderberg, du hann före Anna, men hennes inbjudan slår lite högre 😉 ). Boken heter Puppy Love och ges ut av Journal…det är ju nån vecka kvar tills dess, så det kanske vi ska hinna med samtidigt som dotter ska skjutsas till kalas i Norrköping och vi ska på dubbel 50-årsfest i Bestorpsparken (skål o grattis: Maria och Yvonne)…hur var det nu med det där med tidsoptimism.


Bilden (hoppas att det går bra att jag lånar den?) tagen av Anna Clarén och finns förhoppningsvis i boken, det får jag reda på den 5 september om jag får till utflyktsschemat 😉

Här en tidigare bok av Anna Clarén; Holding:PS. Inte nog med allt ovan, Tobias på Pagina hade lovat att vi skulle skicka ut bokpriser till medlemmar på Fotosidan.se som fått sina bilder publicerade i deras magasin…tror vi pratade om detta i februari eller mars, lite bortglömt var det iallafall…nu kom det 53 böcker som skulle ut bums, mitt i allt det andra…men det löser sig naturligtvis det också som allt annat 🙂

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: