Bokmässa 24-27 sep i Gbg

På Bokmässan förra året hade vi en monter på 18kvm, 3x6m. Vi fick fatt i den sista lediga montern och den råkade ligga precis där vi vill ha den, bredvid SFF. Problemet då var att veta hur mycket hyllor och böcker vi skulle få in i montern, så att man fortfarande kunde ta sig fram.

I år har vi 49kvm, 7x7m, ett helt ‘kvarter’ utan väggar, problemet nu är det motsatta, hur mycket ska vi ta dit, så att det inte ser ut som en tom öken? Hur ska vi lösa det med förrådsdelen?
Men vi är fortfarande bredvid SFF, men på andra sidan. Nära Utställarservice med gott kaffe o frukt.

Först lite skissande och möblerande på papper hemma på kammaren.

Vi fick dessutom nyligen veta att det står två betongpelare lite osympatiskt placerade i vår monter. Vi har nu mätt upp 7x7m i vår lagerlokal och försöker där få lite uppfattning om måtten och bygger lite provisoriskt efter lite olika tankar och idéer.

Död yta!

Nu är det ju inte så att vi råkar ha 49kvm ledigt på lagret, så man får ha lite fantasi och tänka bort bokpallarna som står lite överallt.
Snart dags för snickaren att komma och försöka förverkliga det vi tänkt ut av som behöver kompletteras, vi är väl inte 100 säkra själva ännu, men hyfsat överens i alla fall 😉

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: